Elbil batteri moduler


Tjenester

For å kunne hjelpe kundene mest mulig tilbyr vi også montering og installasjon av våre produkter. Ta kontakt får å høre om vi eller en av våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg. Batteri solcellepanel

Vi har lang erfaring med Victron produkter. Trenger du hjelp til oppsett eller har spørsmål. Ta kontakt.

Vi søker særlig etter samarbeid med godkjente elektrikerfirma over hele landet. Ta kontakt.

Pilotprosjekt eller et større prosjekt?

Vi brenner for nye ideer og jobber kontinuerlig for å finne nye og bedre løsninger for lagring av energi med kapasitet, kostnad og effektivitet i fokus. Skal du gjennomføre et større prosjekt eller jobber med et pilotprosjekt så bistår vi mer en gjerne i den prosessen med f.eks store batteripakker til næring 48 volt batteri.

Batteriene blir laget med brukte elbilbattericeller og et nytt batteri styringssystem. Leverer alt fra 24V til 1000V lithium ion batteripakker. Med alt fra 3.5kWh til 1MWh. Vi har blant annet levert en 800V batteripakke til et forskningsprosjekt hos Isola AS.

Ønsker dere å være selvforsynt med strøm eller kanskje har for lite strømnett ift. hva behovet er?

Spør oss!

Ofte stilte spørsmål

Om oss

Hovedessensen i Chainpro Energy er batteripakker. Vi tar inn lithium-ion batterier fra brukte elbiler, tester de og bruker de gode batteri modulene til å bygge kraftige batteripakker, både store og små. Det kan forventes en kvalitet tilnærmet nye batterier og derfor leverer vi dem med en garanti på 5 år, men forventet levetid er mye lengre. Dette gir oss muligheten til å tilby batteripakker til “folkelige priser” samtidig som gjenbruk av batterier er bra for klimaet. Batteriene passer seg utmerket for mange formål, blant annet for hus, hytte, biler, båt eller annen lagring av strøm Elbil batteri moduler.

Vårt formål er å kunne bidra til mer grønn energi og følgelig tilbys komplementære produkter også, blant annet solceller, vindkraft og diverse utstyr en trenger for montering. Målet er å kunne tilby alt en trenger for å kunne bli off grid, men er vel så godt for de som fortsatt vil være tilkoblet strømnettet.

Vi er alltid på utkikk etter samarbeidspartnere og frem til nå er vi leverandør av REC BMS og underleverandør av blant annet Victron produkter og Safire produkter.

Web: https://chainpro.no

Comments

Popular posts from this blog

Rotten Window repair

texas holdem

Mindfulness training near me